Belægningsarbejde

Hos Galten Overgaard kan vi naturligvis levere klassisk belægningsarbejde til for eksempel din indkørsel eller terrasse.

Belægningsarbejde også uden for de gængse rammer

Vil du gerne have det lidt anderledes end det, naboen har, er vi også klar med inspiration, ideer og muligheder, hvor det kun er fantasien, der sætter begrænsninger.

Desuden kan vi hjælpe med belægningsarbejde i forbindelse med eksempelvis højbed, kummer, stensætninger, støttemure og meget mere. Skal du have anlagt en sti eller en parkeringsplads, har vi også gode løsninger til det.

Brug en anlægsstruktør til dit belægningsarbejde

Vi går meget op i at levere en solid og holdbar løsning, for den skal være brugbar de næste mange år. Belægningsarbejde er en æressag, for bliver det skævt med tiden, er hældningen forkert, eller er der en flise, som sætter sig, så peger det tilbage på os.

Opgaven er dog altid i sikre hænder hos en uddannet anlægsstruktør, så vi ved godt, hvad der skal til, for at du bliver glad for din nye belægning i mange år frem.

Vi leverer det belægningsarbejde, du har brug for

Det kan være svært at sætte sig ind i de mange muligheder, der er inden for belægninger. Derfor kigger vi også gerne forbi i hele Aarhus området, så du kan få ideer og inspiration og et uforpligtende tilbud med på vejen. Skulle du vælge os, sætter vi en ære i at overholde alle aftaler om tid og økonomi.

Vil du vide mere? Så kontakt os på telefon 20 40 42 01, eller skriv på mm@galten-overgaard.dk og få et uforpligtende tilbud.