Jordarbejde

Hos Galten Overgaard tilbyder vi at hjælpe dig med flere forskellige former for jordarbejde, hvor vi holder prisen nede.

Jordarbejde til fornuftige priser

​Projekter hvor du skal have opgravet eller flyttet jord kan ofte være besværlige og dyre. Hos Galten Overgaard tilbyder vi at hjælpe dig med flere forskellige former for jordarbejde, hvor vi holder prisen nede. Det gør vi ved næsten altid at leje de maskiner, der er brug for, hvilket gør det mere fleksibelt for dig som kunde.

Når vi laver jordarbejde, bruger vi kun de maskiner som er nødvendige til opgaven, så du skal ikke betale for en hel maskinpark.

Vi kan tilbyde næsten alt inden for jordarbejde

Hos os kan du få professionelt jordarbejde fra en uddannet anlægsstruktør. Vi er desuden medlem af Danske Anlægsgartnere, og sætter en stor ære i at levere solidt håndværk til rette tid og pris. Vi kan grave ud til for eksempel betonfundamenter og rørlægning, samt naturligvis flytte og afrømme jord.

Har du brug for solid bundopbygning til eksempelvis belægninger og veje, løser vi også det. Endelig kan vi hjælpe med at afvande, hvis du har bløde områder i en have eller på marker.

Vi leverer det jordarbejde, du har brug for

I dag kan jordarbejde hurtigt blive en kompliceret affære med jordbundsprøver og –afgifter. Derfor anbefaler vi, at du rådfører dig med en professionel, så du får overblik over mulighederne og undgår overraskelser.

Vi kører i Aarhus og omegnen, og vi kigger naturligvis gerne forbi til en samtale om dine muligheder og giver et uforpligtende tilbud. Hør mere om jordarbejde og vores tilbud på telefon 20 40 42 01, eller skriv på mm@galten-overgaard.dk.