Om os

Ejeren er Morten Møller, som er uddannet anlægsstruktør i hos en virksomhed ved navn Aage Wegener i Skanderborg.

Om Galten Overgaard

Galten Overgaard er en lille virksomhed med base på en gård, med et tilhørende mindre landbrug, lige uden for Galten by. Navnet ‘Galten Overgaard’ stammer tilbage fra fødegården, som engang lå inde midt i Galten midtby, hvor bageren ligger i dag, og som flere generationer tilbage blev flyttet ud på Låsbyvej hvor “Overgaard” ligger i dag.

Firmaet Galten Overgaard blev grundlagt i 2011, og gårdens navn har vi valgt at bibeholde til i det firmanavnet, da også mange kender til gården, og dens navn allerede. Ejeren er Morten Møller, som er uddannet anlægsstruktør i hos en virksomhed ved navn Aage Wegener i Skanderborg.

Hovedmål

Galten Overgaard har til hovedmål at lave alle de småting som kunderne ønsker at få lavet i deres indkørsler, terrasser, haver, boliger mm.. Der er intet, der er for småt til Galten Overgaard. Vi sætter stor pris på tilfredse kunder, for som vi erfarer “tilfredse kunder vender altid tilbage, med nye kunder”. Vi går meget op i at levere et fornuftigt stykke arbejde, indeholdende forslag og tegninger til, hvordan tingene kan udarbejdes. Derfor vægter vi også samarbejdet med kunderne rigtig højt, da en sparring af ideer resulterer i den pæneste og samtidige stærkeste løsning på opgaven.​

Personligt har vi det sådan, at når man står op om morgenen, og kigger ud på sin terrasse og have, så skal man have lyst til at tage sin morgenkaffe og sætte sig derud og nyde vejret. Det behøver ikke være en bekostelig affære at få den følelse. Det kræver blot fantasi og ideer til at gøre brug af fordelene i naturen og haven, hvilket vi har gode erfaringer med.

Hvorfor Galten?

Mange har spurgt, hvorfor vi har åbnet et firma i Galten, hvor mange andre firmaer laver noget hen ad det samme? Dertil er svaret blot, at de andre firmaer i byen, er ved at være for store firmaer, til at Fru. Jensen og Hr. Hansen vil bruge dem, til at lave deres lille 7 m2 store terrasse, og det er der hvor vi ligesom tager os tid, til at gøre alle tilfredse med det slæb, der medfølger sådan en lille opgave.

Kort fortalt, så er vi en lille utraditionel virksomhed der gerne vil værne om vores kunder, og tilbyde dem lidt ekstra.

Vil du vide mere? Så kontakt os på telefon 20 40 42 01, eller skriv på mm@galten-overgaard.dk og få et uforpligtende tilbud.