Betonarbejde

Har du et gulv, du skal have støbt? Stolper til et hegn, der skal stå i mange år? Eller en mindre betonskade, der skal repareres? Så er vi klar.

Betonarbejde uden for mange dikkedarer

Hos Galten Overgaard udfører vi flere former for betonarbejde, typisk forskellige mindre støbeopgaver med beton. Vi har udstyret og ikke mindst ekspertisen til at løse dine opgaver uden de store dikkedarer.

​Vi mener nemlig, at alle skal have mulighed for at få udført ordentligt betonarbejde. Hos os kan du få hjælp til støbning af gulve, støttemure, sokler, stolper med mere samt reparation af mindre betonskader.

Brug en uddannet anlægsstruktør til dit betonarbejde

Bruger du os, er dit betonarbejde i sikre hænder hos en uddannet anlægsstruktør. Vi ved, hvor vigtigt det er, at dit arbejde bliver udført korrekt, så konstruktionen er bærende og bliver lavet efter gældende betonnormer. Med udgangspunkt i dine ideer, ønsker og økonomi, finder vi den rette løsning.

​Vi vægter dette samarbejde rigtig højt, for det er gennem sparringen, vi finder den pæneste og stærkeste løsning – og ikke mindst en får tilfreds kunde.

Vi leverer det betonarbejde, du har brug for

Uanset om du vil anlægge en terrasse på 7 m2, har en mindre reparation eller en større opgave, så tag fat i os. Vi kører i hele Aarhus området og udfører præcis det betonarbejde, du ønsker, til den aftalte tid og økonomi. Det sætter vi en stor ære i, for tit er vores arbejde først stadie i et byggeri, der ikke skal forsinkes.​

Vil du vide mere? Så kontakt os på telefon 20 40 42 01, eller skriv på mm@galten-overgaard.dk og få et uforpligtende tilbud.